Du er velkommen til at kontakte os eller komme og besøge os!


Kontaktperson i Hvidehus:
Peter Frandsen, tlf.: 2485 0148 E-mail: adm@hvidehus.com


Vores adresse er:
Valbygårdsvej 64 A
2500 Valby
Indgang i baghuset. Følg skiltningen til "Hvidehus"


Offentlig transport:
Fra Hovedbanegården: Tag bus nr. 1A til Vestre Kirkegård Nord, der ligger på Sjælør Boulevard tæt på Vigerslev Allé, det tager ca. 6 min. Stå af og gå resten af vejen - tager ca 8 min til fods.

Fra Nørreport: Det er nemmest at tage S-tog til Hovedbanegården og bus nr. 1A som nævnt ovenfor. Du kan også tage S-tog til enten Valby St. eller Sjælør St. og gå resten af vejen. Lokalet ligger stort set lige mellem Valby St. og Sjælør St.

Fra Valby Station: Kør/gå ud til Toftegårds Alle og drej til højre mod syd, indtil du når Vigerslev Allé. Drej til venstre ca. 400 m og så til højre af Valbygårdsvej. Nr. 64A ligger ca. 400 m nede af vejen. Der er ca. 1,2 km at gå/køre, og det tager ca. 16 min. til fods.

Fra Sjælør Station: Kør/gå mod nord på Sjælør Boulevard, til venstre på Carl Jacobsens Vej, til høre ad Bjørnsonsvej og til sidst til højre ad Valbygårdsvej. Der er 1,1 km at gå/køre, og det tager ca. 14 min. til fods.


I bil:
Fra motorvejen: Kør ad 21 mod København, fortsæt ad Folehaven og drej til venstre ad Gammel Køge Landevej og til højre på Vigerslev Alle. Og kort derefter til højre ad Valbygårdsvej.

Fra Centrum: Kør ud ad Vesterbrogade og Roskildevej. Drej til venstre ad Søndre Fasanvej / Toftegårds Allé. Igennem Valby og til venstre ad Vigerslev Allé, og kort derefter til højre ad Valbygårdsvej.

Fri Parkering:
Der er fri parkering på Valbygårdsvej. Vær dog opmærksom på nogle parkeringsbegrænsninger om hverdagen på et lille stykke lige uden for lokalerne. Der kommer en meget stor bus med børnehavebørn to gange om dagen, og det myldrer med bus, børn og forældre! Der er også nogle få parkeringspladser, hvis du kører ind til højre for bygningen. På skiltet står der Hvidehus.  

Til forside